Welkom Zangles en coaching Booking

Welkom

Ik ben Annelies Buyssens, professioneel zangeres.

Naast mijn studies Kunstwetenschappen aan de Universiteit Gent behaalde ik een masterdiploma Klassieke Zang aan het Conservatorium van Gent en Amsterdam. Nadien behaalde ik nog een diploma van de Lerarenopleiding aan de Hogeschool Gent en een postgraduaat Opera.

Mijn muziekcarrière als sopraan startte als solist bij Operastudio Vlaanderen, het Vlaams Muziek Theater en Close Opera waar ik meezong in verschillende producties en enkele rollen vertolkte.

Sinds 2009 maak ik als sopraan deel uit van het koor van Opera Ballet Vlaanderen, het operakoor van De Munt/La Monnaie en het Vlaams Radio Koor. Mijn concertagenda vind je hier.

Je kan mij boeken voor een privéconcert of het opluisteren van uw viering of uitvaart.

Als stemcoach werk ik reeds 20 jaar met de adem en de stem in verschillende scholen, muziekacademies, bij Koor en Stem en in mijn privépraktijk.

Daarnaast ben ik ook gevestigd als klinisch psycholoog.

Zangles en coaching

Je kan bij mij terecht voor zangles, stemvorming, ademhalingssessies, coaching, auditietraining, podiumprésence, inleving en tekstinterpretatie.

De prijs voor een individuele sessie bedraagt €60/uur. De lessen vinden plaats in mijn privépraktijk in de Bouwmeestersstraat 76, 9040 Gent.

De prijs voor een koorcoaching bedraagt €95/uur.

Een afspraak maken kan via info@anneliesbuyssens.be.

Kan je de afspraak niet halen? Laat het dan zeker 48u op voorhand weten. Bij te late annulering wordt de sessie aangerekend als vergoeding voor de gereserveerde tijd. Alvast bedankt om hiermee rekening te houden.

Booking

Ik ben een freelance sopraan. Je kan mij vragen voor een privéconcert of een optreden op maat.

Ik luister graag jouw uitvaart of feest op (begrafenis, huwelijksviering, personeelsfeest, academische zitting, lunch- of aperitiefconcert, verjaardagsreceptie, galabal, jubileumviering, …) of breng een verrassingsact op jouw event.

Je kan zelf een programma samenstellen met verzoeknummers of je kan één van mijn bestaande recitals met pianobegeleiding boeken.

Prijs op aanvraag.

Meer info via info@anneliesbuyssens.be.

Ondernemingsnummer 0789489730